RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administrator de pompe funebre acuzat că îmbălsămează morții la parterul unui bloc locuit (VIDEO)

O locatară a unui cămin de nefamiliști din zona Vatra reclamă faptul că administratorul unui magazin de pompe funebre are amenajat la parterul blocului o sală unde îmbălsămează cadavrele.

După cum susțin oamenii care locuiesc în bloc, nu ar fi pentru prima dată când din locația respectivă sunt scoase în sicrie persoane decedate și cărate pe brațe în mașina mortuară.

 În această dimineață, persoana în cauză a imortalizat momentul în care patru persoane transportau un sicriu spre mașină. Aceasta a filmat și a ridicat videoclipul pe o rețea de socializare:”Mai nou, domnul Costăchescu, patronul unei firme de pompe funebre din municipiu îşi îmbălsămează morţii, în camera unui cămin de nefamilişti din Vatra Paşcani, unde deţine nişte camere şi un bar construit fără autorizaţie. După ce am văzut mortul în sicriu, îmbrăcat şi pregătit, l-am întrebat pe domnul Costăchescu ce se întâmplă şi mi-a răspuns că nimic. Am aşteptat să văd ce se întâmplă în continuare, lângă mulţi vecini care aveau şi ei de comentat, drept pentru care vă arăt şi vouă.A văzut că sunt cu telefonul în mâna şi a pus capacul la sicriu. Se vede clar cât de greu îl duc până la maşină, se subînțelege deci că acel sicriu nu e gol, cum vrea dumnealui să pară. Repet:sunt martori care au văzut când a fost adus mortul în sac!!!Oare va lua cineva măsuri???Domnilor aleşi…când e vorba de domnul Costăchescu, nu interveniţi, nu?”, declară pășcăneanca pe o rețea de socializare.

  

Administratorul magazinului spune că nu are amenajat în respectivul spațiu o sală de îmbălsămare. Persoanele care apar în imaginile surprinse de femeie duc în opinia lui Gelu Costăchescu o rudă de a sa:”Nu am amenajat acolo nici o sală de acest fel. Cel care era în sicriu este un unchi de-al meu pe care doar l-am îmbrăcat în costum înainte de a-l duce la capelă. Ce-i rău în asta?“, a susținut administratorul magazinului.

Advertisements

Persoana care a făcut publice imaginile a recurs la acest gest din dorința de a preveni un focar de infecție având în vedere că blocul respectiv este locuit și în astfel de situații, morții trebuie îmbălsămați în locuri special amenajate.

Advertisements

 {youtube}eemx0iEGTos{/youtube}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ședință ordinară de CL Pașcani, 31 mai (VIDEO)

Redacția

Primarul Pantazi nu suportă criticile. L-a numit “Gică Contra” pe un consilier

Marius Parteni

Administrația locală își dovedește neputința: Nici în acest an la ștrand nu vom avea agenți economici! Iată ultima explicație

Răzvan Grecu
Încarcă...