NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Întrebări fără răspuns pe subiectul RAGCL nu mai furnizează apă caldă!

Președintele PNL Pașcani continuă să îi solicite lui Dumitru Pantazi să ofere cetățenilor branșați la sistemul public un răspuns cu privire la viitorul acestei regii. Marius Pintilie consideră că primarul este cel care trebuie să le spună clienților ce au de făcut pe viitor.

 

La aproape trei săptămâni de zile de când regia a rămas fără gaz metan, fiind în imposibilitatea de a furniza căldură sau apă caldă, viitorul acesteia pare pecetluit, dar nimeni din conducerea Primăriei nu-și asumă un mesaj clar.

„Am fost la RAGCL pentru a cere din nou explicații. De ce nu se furnizează apă caldă? Este o întrebare de pe buzele fiecăruia dintre cei care sunt interesați de subiect. Am aflat că ar fi o datorie de aproximativ 700.000  lei către furnizorul de gaz, dar RAGCL are de primit de la Primărie 650.000 lei. Haideți să luăm o măsură, domnule primar! Dacă veniți la muncă, să fiți preocupat de acest aspect. Vin sărbătorile, oamenii vor apă, dar nu se întâmplă nimic. Să le spunem ceva acelor  pășcăneni”, a spus Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Între timp, o parte din clienții regiei au început să se debranșeze pentru a-și monta centrale termice de apartament. Pintilie a mai spus că ar fi trebuit luat în calcul faptul că sistemul trebuia menținut funcțional, cel puțin până se realiza proiectul prin care se vor monta centrale termice în cadrul unităților de învățământ.

Am încercat astăzi să obținem un punct de vedere din partea lui Dumitru Pantazi pe marginea acestor declarații și situația de la RAGCL, dar acesta nu a răspuns apelurilor telefonice.

Primarul nu își asumă o ieșire publică în care să spună clar ce crede că se va întâmpla cu regia, dar a propus debranșarea instituțiilor publice. De fiecare dată când a vorbit în spațiul public despre viitorul regiei, Pantazi a spus că administrația pe care o conduce a alocat subvenții . 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Procurorii DNA prelungesc măsura controlului judiciar luată împtriva celor cercetaţi în dosarul AgroComplex Lunca

Marius Parteni

Preşedintele Judecătoriei Paşcani a cerut transferul la Tribunalul Iaşi

Redacția

Alegerile locale la sfârșit de septembrie, iar cele generale în ajun de Moș Nicolae

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site