NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Adi Sînă a fost infectat cu coronavirus. Artistul s-a îndepărtat de Anca Serea şi de copii

Se pare că noul coronavirus nu ocoleşte pe nimeni. Adi Sînă este unul dintre artiştii din România care au fost infectaţi cu temutul virus. Când şi-a dat seama că a luat virusul s-a gândit, în primul rând, la familia lui – la Anca Serea şi copiii lor. Adi s-a autoizolat şi a făcut toţi paşii obligatorii care se fac în astfel de situaţii.

Artistul a povestit pe Facebook că primele simptome au apărut pe 2 noiembrie şi imediat a luat decizia de a se autoizola. A plecat de lângă soţia sa şi s-a retras în mansarda casei, departe de Anca şi de copii, pentru a-i proteja. Totul a început cu frisoane şi temperatura de până la 39,6.

“Am zis atunci să nu mai stau în camera cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatura, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol”, a declarat Adi Sînă.

A fost un chin pentru el să stea departe de familie, chiar dacă împărţeau aceeaşi casă. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar artistul s-a întors în sânul familiei sale.

  

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din România

Adi Şină şi Anca Serea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din România. Cei doi au împreună şase copii pe care îi cresc şi îi educă într-un mod deosebit.

“Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriţi nu de un an, ci de cinci sau mai mulţi ani vor înţelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreţine flacăra iubirii şi a menţine un echilibru în relaţie. Sunt împreună cu Adi de 9 ani şi uneori ni se pare că a trecut o viaţă.”, a declarat Anca Serea pe blogul ei.

bzi

Advertisements

Related posts

Lista pe judeţe a cazurilor de coronavirus în România, 4 august 2020

Redacția

Amenzi pentru cei care nu examinează carnea de porc

Redacția

Iată pe la câte persoane a trecut preotul infectat cu coronavirus din Târgu Frumos. Număr uriaş de suspecţi de COVID-19

Redacția
Încarcă...