NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Adelina Pestriţu şi-a scos rochia de mireasă la licitaţie. Care este preţul de pornire

Adelina Pestriţu şi-a scos rochia de mireasă la licitaţie! O face într-un scop umanitar, pentru o campanie care va salva vieţi. Este vorba de modernizarea Secţei de Pediatrie din la Spitalul Municipal din Câmpulung-Muscel, oraşul natal al Adelinei. 8.600 de euro a costat rochia de mireasă pe care Adelina a purtat-o la marele eveniment din urmă cu mai bine de un an, când s-a măritat cu Virgil Şteblea, dar preţul de pornire al licitaţiei a fost de 500 de lei. Într-o zingură zi, preţul avea să crească la 10.000 e lei. 

În acest sens, Adelina Pestriţu a transmis şi un mesaj. „Oraşul în care m-am născut îmi trezeşte multe amintiri frumoase şi mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mâna de ajutor că el să se păstreze mereu frumos, viu şi adaptat zilelor noastre. Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată. Anii au trecut, medicină şi tehnologia au avansat, însă spitalul, în care atât de mulţi copii îşi cunosc mamele, a rămas pe loc. Şi ştiu că alături de alţi oameni cu inima mare îl putem transformă într-un spaţiu cald şi primitor pentru bebeluşii şi copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitaţie rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiţionarea acestei Secţii de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, a spus Adelina Pestriţu.

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

A murit gălățeanul care anul trecut a câștigat marele premiu de 4,7 milioane € la Loto 6/49

Redacția

Un Audi a fost descoperit într-o râpă din Munții Bucegi. Turiștii au abandonat mașina după producerea accidentului

Redacția

Anchetă după ce o femeie a primit șuruburi în loc de un telefon de 6.700 de lei. Reacția magazinului de unde l-a comandat

Redacția
Încarcă...