NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănean depistat de polițiști conducând un autoturism fără a deține permis de conducere

 

Vineri, 6 septembrie  a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit, pentru control, pe raza comunei Todirești, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Pașcani. 

 

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniide  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot vineri,  6 septembrie  a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au oprit, pentru control, pe raza comunei Todirești, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din comună.

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu figrează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar  mopedul condus de acesta nu era înmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilorde  conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducere unui vehjicul neînmatriculat .

Sâmbătă, 7 septembrie  a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos- Compartimentul Rutier, au oprit, pentru control, pe raza comunei Costești, un autoturism condus de un bărbat, de 45de ani, din Orașul Tâgu Frumos. 

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu figura ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniide  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

A MURIT Tudor Postelnicu, FOSTUL ŞEF AL SECURITĂŢII. Răpus după o lungă suferinţă

Redacția

Era să își omoare familia după ce a adormit la volan

Răzvan Grecu

16 proiectile explozive ridicate de pe un teren din satul Rediu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site