RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Actualitatea TV a împlinit 10 ani de existență!

În urmă cu 10 ani de zile, începea prima emisie locală a programului Actualitatea TV. Cu o chipă de jurnaliști tineri, formați în presa scrisă, și cu o grilă zilnică de programe din care nu au lipsit emisiunile de dezbatere și de revista presei, noua televiziune locală s-a impus rapid în preferințele pășcănenilor.

Actualitatea TV s-a implicat activ în comunitate, atât în sprijinul inițiativelor de susținere a cazurilor sociale, cât și-n mediatizarea celor care au excelat în activitățile lor. Gala Actualitatea TV, ajunsă la  a IX-a ediție, a devenit evenimentul de referință al fiecărui an, în care, într-un cadru festiv, cei care au făcut cinste comunității noastre sunt premiați.

Au fost ani în care am încercat să vă satisfacem toate curiozitățile în materie de informații, să vă oferim știri utile și să îi promovăm persoanele care cu adevărat au făcut lucruri importante pentru comunitate, și nu numai.

Dacă am reușit, asta sigur doar dumnevoastră ne puteți spune!Vă mulțumim că ne urmăriți! Vă mulțumim pentru miile de mesaje care le-am primit în toți acești ani.

  

Ne dorim să fim la fel de prompți și în anul care vine. Ne dorim știri bune, pe interesul publicului telespectator.

Related posts

Petrecere de Sf. Andrei la restaurant UNO

Oana Cordoneanu

Marți 13. Cum să te ferești de cele trei ceasuri rele

Redacția

Mădălina Avădănei, interpretă de muzică populară, din Tătăruși: ”Pasiunea pentru folclor s-a născut odată cu mine”

Redacția
Încarcă...