NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Gala Premiilor Actualitatea TV: De astăzi se pot face nominalizările la cele 9 categorii!

Cea de-a VI-a ediție a Galei Premiilor Actualitatea TV va avea loc pe 4 martie, iar de astăzi a fost lansată pe site-ul NewsPascani.com o secțiune prin intermediul căreia puteți nominaliza pe cei care pe parcursul anului 2015 au excelat în activitățile pe care le intreprind.

 

 

  

Vor fi oferite nouă distincții, vorbim de cei care au excelat în anul 2015 în: Sport, Educație, Cultură și Spiritualitate, Sănătate, Servicii de Intervenție, Afaceri, Administrație şi Politică. Totodată împreună cu dumneavoastră vrem să desemnăm şi personalitatea anului 2015.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

 Pe site-ul nostru de știri NewsPascani.com a fost creată o secţiune unde pot fi făcute nominalizări pe categorii. Aceasta va fi accesibilă până pe data de 22 februarie, urmând ca după centralizarea lor să înceapă votul pentru desemnarea câştigătorilor. La fel ca şi-n celelalte ediții aceştia vor fi desemnaţi doar pe baza votului dat de utilizatorii site-ului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Meteorologii au avut dreptate. Vijelii și grindină mare în Târgu Frumos

Redacția

Parada pachidermelor: Elefanții Circului Gartner pe străzile Pașcaniului (VIDEO)

Marius Parteni

Începe EURO 2020. Italia și Turcia se întâlnesc în partida de debut de vineri, de la ora 22:00, pe stadionul Olimpico din Roma

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site