RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Activităţi culturale, concursuri, teatru şi premieri, de Zilele Municipiului

Săptămâna următoare, în intervalul 08-10 iulie, când se sărbătoresc Zilele Municipiului, păşcănenii sunt invitaţi să participe la o serie de activităţi culturale, sportive, concursuri, teatru, precum şi la premierea şefilor de promoţie din acest an.

 

 

  

Se anunţă un weekend plin de evenimente, organizate de instituţiile de cultură din oraş. Astfel, după festivitatea de deschidere a zilelor municipiului, care va fi vineri, de la orele 14.00 va avea loc premierea şefilor de promoţie, de la orele 14.30

Un număr de 17 elevi vor fi recompensaţi pentru munca şi consţiinciozitatea de care au dat dovadă pe băncile şcolii.

De la orele 15.00 va avea loc concertul trupei Arpeggione, după care păşcănenii sunt aşteptaţi la scena deschisă unde vor vedea prestaţiile talentelor locale.

La Biblioteca Municipală va fi organizat un concurs de desene, va avea loc o lansare de carte – semnată de Vasile Avramiuc, precum şi un concurs de şah sub egida Federaţiei Române de Şah, cu participanţi din toată ţara.

 Casa de Cultură vă aşteaptă la un târg de produse hand made, la o expoziţie de pietre semi preţioase, precum şi la o altă expoziţie pusă la punct de Muzeul Municipal.

Sâmbătă în cadrul aceleiaşi instituţii este programat să aibă loc spectacolul de premiere a laureaţilor Curcubeul Artelor.

Duminică, în intervalul 10.30 – 12.00, sunteţi invitaţi la un matineu de Teatrul Luceafărul din Iaşi şi la vernisajul unei expoziţii de fotografii şi picturi cu municipiul nostru.

Pentru iubitorii de fotbal, Clubul Sportiv Municipal organizează Cupa Instituţiilor la Fotbal, competiţie de tradiţie în Paşcani.

 

 

Related posts

Regionala de Drumuri a cumpărat asfalt de 145 de milioane de lei

Redacția

Unul din “cazanele” achiziționate din bani publici, pentru transportul local, stă și astăzi pe rampa din curtea RAGCL

Marius Parteni

Agenţii economici şi persoanele fizice care nu au contracte de salubritate vor plăti o taxă specială

Ema Roman
Încarcă...