NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prest Serv Apa nu mai intră în insolvență, se dizolvă!

 

După mai multe încercări eșuate de a intra în insolvență, Prest Serv Apa, fostul operator local de apă-canal, va fi dizolvată și apoi lichidată. Aceasta este concluzia secretarului UATM Pașcani, Irina Jitaru, cea care a făcut parte din ultimul Consiliu de Administrație al societății.

 

De acest subiect s-a interesat în ședința de Consiliu Local de vinerea trecută, consilierul liberal Claudiu Bodoașcă. Acesta s-a arătat contrariat de faptul că nu există cineva care să dea răspunsuri cu privire la prezentul și viitorul Prest Serv Apa.

„Nici nu știu pe cine să întreb despre situația de la Prest Serv Apa. Pe cine întreb, ce facem cu Prest Serv Apa, mai avem Consiliu de Administrație, se continuă cu insolvența? ”, a întrebat Claudiu Bodoașcă, consilier PNL.

Răspuns a venit din partea Irinei Jitaru, secretarul UATM Pașcani, care a explicat că a întocmit un referat pe care îl va înainta primarului, în care solicită un proiect de hotărâre prin care aleșii locali să decidă dizolvarea și lichidarea societății comerciale.

„Pot să vă răspund eu? Având în vedere că nu avem Consiliu de administrație  la Prest Serv Apa o să mergem pe varianta dizolvării  cu lichidare.  Am pregătit un raport care va fi pe masa domnului primar și o să supunem Consiliului Local să aprobe procedura dizolvării. Nu-și pot exercita obiectul de activitate, nu au organe de conducere, asta este situația ”, a explicat Irina Jitaru, secretarul UATM Pașcani.  

În trecut, dizolvarea de drept, pentru motivul că societatea nu-și poate exercita obiectul de activitatea, a fost solicitată de consilierul Cătălin Conache, însă propunerea acestuia nu a fost luată în seamă de majoritatea consilierilor locali.

Advertisements
Loading...

Related posts

Prețul gunoiului nu crește: Se cere demisia membrilor Consiliului de Administrație!

Marius Parteni

Circulația pe ruta Pașcani – Tg. Frumos și Pașcani – Moțca revine la normal. Drumarii au condus spre case șoferii blocați în trafic. În Blăgești se circulă doar pe strada principală. Pe la barieră nu se trece (VIDEO)

Marius Parteni

Taximetriștii, care cer autorizație, sunt în continuare pe lista de așteptare. Între timp, Poliția îi oprește și le cere acte!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site