NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Acțiune a polițiștilor la Târgu Frumos

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos, împreună cu jandarmi, au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, combaterea faptelor antisocial şi prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acţiunii au fost controlate 29 de autovehicule, au fost verificate 11 societăţi comerciale şi au fost legitimate 64 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.770 de lei, dintre care 11 pentru pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 9 pentru abateri la regimul rutier.

Spre exemplu, un bărbat de 54 de ani a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a condus un autoturism, în localitatea Râzboieni, cu viteza de 107 km/h control radar.

  

Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști, șoferilor indisciplinați în trafic

Redacția

Ultima ședință de CL la Târgu Frumos: Ajutor financiar pentru un caz social, facilități la plata debitelor și spectacol de Crăciun

Marius Parteni

Omagiu adus eroilor la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...