NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Voluntarii de la ASIRYS Târgu Frumos, colectează umbrele, pentru un proiect inedit

Inițiativă frumoasă a voluntarilor din cadrul asociației ASIRYS din Târgu Frumos care au început să colecteze umbrele vechi pe care le vor recondiționa și folosi într-un proiect pentru comunitate.

“Ai o umbrelă pe care nu o mai foloseşti? E stricată, nu-ţi mai place sau nu mai e la modă? Doneaz-o Centrului de Voluntariat Târgu Frumos!”. Acesta este mesajul care apare pe pagina de facebook a asociației “Super tineri”.

Voluntarii o vor recondiționa și o vor folosi pentru a amenaja parcarea din spatele Casei de Cultură a orașului. Cei care vor să doneze o umbrelă, sunt așteptați joi, în intervalul 12:00 – 18:00, în spaţiul ASIRYS, de la Casa de Cultură din Târgu Frumos.

Acțiunea vizează înfrumusețarea parcării din spatele Casei de Cultură, și transformarea acesteia într-un loc iubit de comunitate, unde se întâmplă lucruri frumoase. Astfel, tinerii din asociație și-au propus pentru acest spațiu organizarea de spectacole, piese de teatru, competiții și proiecții de filme, pe timp de vară.

Menționăm că proiectul “Centrul de Voluntariat Târgu Frumos” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Târgu Frumos, 21 septembrie: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Licitație pentru locurile de parcare în Târgu Frumos

Irina Gherasim

Parc pe modelul Palas, în proiect la Târgu Frumos. Investiţia se ridică la peste 300.000 lei (Foto)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site