NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident la Lespezi: un copil în stare gravă după ce a fost lovit de o autoutilitară (VEZI VIDEO)

Cu puțin timp în urmă, în centrul localității Lespezi a avut loc un accident de circulație în urma căruia un copil de 5-6 ani a fost transportat de urgență la Spital. Acesta a coborât dintr-o căruță care oprise și a traversat fără să fie atent. A fost luat în plin de o autoutilitară.

Copilul venea, se pare, de la Siret. Verișorul său de 9-10 ani l-a scăpat din mână pentru o fracțiune de secundă, iar autoutilitara cu numărul IS 61 BMB nu a reușit să-l evite. Copilul a fost preluat inițial de o mașină SMURD, dar a fost transferat într-o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Municipal. Starea sa pare gravă și e posibil să fie dirijat către Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași.

{loadposition adsense} Andra Maria Toma are 5 ani și este din Dumbrava (comuna Lespezi). Din primele cercetări rezultă că micuța a traversat neregulamentar, fiind mascată de căruță. Șoferul, Daniel Arsenie, de 20 de ani, nu consumase băuturi alcoolice. Copila a ajuns în stare de inconștiență la Spitalul Municipal și a fost transferată de urgență la Spitalul „Sf. Maria” din Iași. Diagnosticul inițial arată multiple fracturi (de femur și bazin) și un traumatism cranio-cerebral. Starea sa rămâne în continuare gravă.

Advertisements
  

{flv}diverse/accident lespezi{/flv}

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lemne confiscate. Tânăr de 19 ani din comuna Vânători amendat

Redacția

Tânăr în stare gravă după ce a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe un pod, la Mogoșești-Siret (Foto – Video)

Oana Cordoneanu

Mașină care aparține unei firme de taxi din Pașcani izbită de tren! Șoferul a scăpat ca prin minune

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site