NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

A fost găsit de familie în urma știrilor apărute pe internet

Bărbatul cu identitate necuniscută  găsit în urmă cu două săptămâni pe scările unui magazin din zona vale a municipiului a fost identificat de familie. Acesta a fost internat la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, iar astăzi sora și fratele său au venit după el și a fost preluat de familia care locuiește în localitatea Baia lângă Fălticeni. Bărbatul se numește Aurel Roman, are 49 de ani și suferă de afecțiuni psihice.

Advertisements

 

„A fost luat de o familie să aibă grijă de animale în Fălticeni. După un timp ne-au anunțat că a dispărut. Un nepot l-a găsit pe internet după poză. Am dat declarații și la Poliție, am întrebat peste tot și ieri am aflat unde este. Îl vom lua în grijă acasă la noi nu avem ce face, este bolnav, ne este greu cu o pensie de 200 lei.  Am făcut cerere să-l internăm la un spital de Psihiatrie din județul Suceava, însă momentan nu sunt locuri”, ne-a declarat Maria Budăi, sora bărbatului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

La Spitalul Municipal se vor reduce salariile angajaților

Redacția

Sărbătoare 20 decembrie. Ce nu ai voie să faci SUB NICIO FORMĂ în această zi! Cine nu respectă tradiția va avea ghinion tot anul viitor!

Redacția

Trei copii din zona Pașcaniului au ajuns la spital după ce s-au ars cu lichid fierbinte

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site