RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Urmărire ca în filme! Fiu de preot beat şi fără permis, 140 km/h prin Iaşi cu BMW-ul

Fiul unui preot din Vaslui, băut şi fără permis de conducere, a fost prins pe străzile din Iaşi de către poliţişti după o urmărire ca în filme.

 

  

Faptul a avut loc ieri dimineaţă la ora 2, atunci când tânărul, care se afla la volanul unui autoturism BMW, nu a oprit la semnalele poliţiştilor Biroului Rutier Iaşi care se aflau în Podu Roş. Şoferul a călcat pedala de acceleraţie şi a virat pe Nicolae Iorga, apoi a fost ajuns din urmă de poliţişti şi încătuşat. În încercarea de a scăpa de poliţişti, tânărul a gonit chiar şi cu viteza de 140 km/h.

Poliţiştii au apelat la colegii lor de la Secţia 4 Tătăraşi şi au reuşit astfel să-l prindă pe tânăr, iar în urma testării acestuia a reieşit o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul regulamentar de oprire a autoturismului. Ulterior, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 4 Iaşi, autoturismul a fost oprit, iar conducă­torul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din judeţul Vaslui. De asemenea, în urma verifică­rilor s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în cauză a fost deschis dosar penal“, au precizat repre­zentanţii Poliţiei Iaşi.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Tâlhărit de prietenul de pahar

Marius Parteni

Polițist aflat în timpul liber, a imobilizat un bărbat care gesticula cu o armă în mână

Irina Gherasim

Se pregătesc noi facilități pentru polițiști: plata chiriei sau ajutor financiar pentru cumpărarea unei locuințe

Oana Cordoneanu
Încarcă...