RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un bărbat aflat în arest la domiciliu a cerut să fie trimis la închisoare pentru că nu mai suporta să stea în casă cu soția

Un bărbat care fusese plasat în arest la domiciliu în Italia a cerut să fie trimis la închisoare pentru că nu mai suporta să trăiască alături de soția sa.

El le-a transmis autorităților că viața sa a devenit insuportabilă alături de soție și că preferă să meargă la închisoare decât să mai locuiască cu femeia, potrivit Digi24.

Bărbatul, un cetățean albanez în vârstă de 30 de ani și care locuiește în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma, „nu mai reuşea să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui”, potrivit unui comunicat al carabinierilor.

A murit James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther din serialul „Friends”

  

25 Oct, 09:16 | Știri externe

Germania consideră „legitimă” protejarea graniţelor UE cu garduri de sârmă ghimpată

24 Oct, 21:40 | Știri externe

Norvegia nu mai vaccinează copiii de 12-15 ani cu a doua doză anti-Covid. Care este motivul invocat de autorități

24 Oct, 17:07 | Știri externe

„Viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare”, le-a transmis tânărul polițiștilor.

Bărbatul a ignorat că se afla în arest la domiciliu și s-a prezentat la sediul Poliției

Astfel, deși nu avea dreptul să iasă din casă, bărbatul a ignorat că era în arest la domiciliu și s-a prezentat în fața carabinierilor pentru a le cere acestora să îl trimită la închisoare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

„Salată rusească la Summit-ul NATO?”. Oficialii și jurnaliștii de la eveniment, amuzați de meniu

Redacția

Danemarca îşi redeschide de la 1 mai graniţele pentru cetăţenii vaccinați din ţări ale UE sau Schengen cu rate de infectare scăzute

Redacția

Președintele Serbiei, după ce mii de oameni au protestat în Belgrad, invocând FRAUDAREA alegerilor: „Nu are loc nicio revoluție”

Redacția
Încarcă...