NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

99 locuri de muncă vacante la ALOFM Pașcani. 304 locuri de muncă prin rețeaua Eures. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Șomerii pășcăneni care sunt în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru cele 99 puse la dispoziție de Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Cele mai multe dintre sunt în domeniul confecțiilor (25), agent de asigurare (10), lucrători la pavele (5), șofer (5), muncitori necalificați  (14)  și doar 6 locuri pentru studii superioare.

La nivelul județului Iași, numărul total de șomeri înregistrați la finalul lunii iulie era de 14.968 de persoane, din care 2.256 de șomeri care beneficiază de indemnizație de șomaj 12.712 șomeri  neindemnizați, rata șomajului înregistrată fiind de 4,95%.  

  

 LISTA LOCURILOR DE MUNCĂ LA ALOFM PAȘCANI

Advertisements

 Pășcănenii care doresc să muncească în străinătate se pot angaja și prin rețeaua Eures. Oferta este de 304 locuri de muncă în Belgia, Franța, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia. Cele mai multe posturi sunt ca sistent medical, factor poștal și specialist IT în Germania, producător de vin în Franța, asistente medicale în Irlanda și Marea Britanie.

 LISTA COMPLETĂ LOCURI DE MUNCĂ PRIN REȚEAUA EURES

Advertisements

 În această lună, are loc și Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” pe data de 26 septembrie, începând cu ora 9.30.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Consumul de alcool în mediul rural: bătuți, autoaccidentați sau căzuți de la același nivel

Răzvan Grecu

Astăzi, ortodocşii sărbătoresc Intrarea Maicii Domnului în Biserică sau Vovidenia

Redacția

Gest umanitar al angajaţilor de la Secţia de Pompieri Paşcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site