RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a achiziționat un utilaj pentru îndepărtarea zăpezii și curățarea trotuarelor

Pregătiri pentru iarnă la Primăria Pașcani. Recent reprezentanții instituției au achiziționat un bobcat pe care îl vor folosi pentru îndepărtarea zăpezilor de pe aleile pietonale, dar și la măturat. Acesta a costat Primăriea 164.672 lei cu TVA și este dotat cu lamă, cupă și perie.

 

  

Viceprimarul Vasile Axinte susține că în perioada următoare va fi achiziționată și o freză pentru săpat gropile unde vor fi plantați copaci.”Mai avem și unimogul care ne-a fost foarte folositor iarna trecută. Am acționat în multe zone cu el și chiar și-a făcut treaba“, a explicat viceprimarul Axinte.

În ceea ce privește modul de acțiune pentru această iarnă viceprimarul se laudă cu un plan. El spune că se va folosi material antiderapant doar pe pante sau rampe. Pe străzile și aleile pietonale va fi folosită sare în compoziție cu inhibitor, o substanță care să împiedice formarea gheții acolo unde a fost folosită. Ea ar trebui să reziste la temperaturi de până la -24 de grade Celsius.         

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Marius Pintilie despre acuzele că ocupă abuziv domeniul public.”Sunt atacat! Plătesc la Primărie pentru tot terenul ce îl ocup. Sunt dovezi clare”! VIDEO

Marius Parteni

Societatea civilă a obținut prima victorie în lupta cu ApaVital: Proiectele pășcănenilor cu privire la ARSACIS și ApaVital au fost considerate ca fiind eligibile pentru a intra în ședința Consiliului Local!

Răzvan Grecu

Sensuri giratorii, în loc de semaforizare! Primăria va lua decizia cu specialiștii din domeniu

Marius Parteni
Încarcă...