NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

7,2 km de drum european recepționat în comuna Ruginoasa! Finanțarea vine din bani europeni!

Primăria comunei Ruginoasa a organizat zilele trecute recepția finală a obiectivului de investiții „Modernizare Străzi în comuna Ruginoasa, județul Iași”. Vorbim despre 7,2 kilometri de asfalt, investiție europeană atrasă prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Recepția finală a lucrărilor a avut loc săptămâna trecută. Dănuț Nechifor, primarul comunei Ruginoasa susține că prin acest proiect s-a îmbunătăți accesul locuitorilor către principalele instituții.

„Primul lucru la care ne-am gândit când am demarat acest proiect a fost acela de a îmbunătăți infrastructura rutieră și pietonală pentru a asigura accesul copiilor către unitățile de învățământ. Beneficiari sunt și cetățenii care locuiesc în aceste zone. Am acționat cu responsabilitate pentru a rezolva problemele comunității”, ne-a declarat Dănuț Nechifor, primarul comunei Ruginoasa.  

Proiectul a depășit 6 milioane de lei, banii fiind asigurați de Uniunea Europeană. S-au refăcut podurile și podețele, în timp ce partea carosabilă a fost mărită prin realizarea șanțurilor betonate de scurgere a apei.   

loading...
Advertisements

Related posts

Depozit necontrolat de deşeuri pe un câmp din Boşteni

Ema Roman

RAGCL – viitor nesigur! Insolvență sau reorganizare? Nimeni nu poate furniza un răspuns în lipsă!

Marius Parteni

Vreme schimbătoare până sâmbătă. Ne așteaptă temperaturi de până la 14 grade Celsius, însă nu scăpăm de ploi și ninsori

Redacția
Încarcă...