NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

7,2 km de drum european recepționat în comuna Ruginoasa! Finanțarea vine din bani europeni!

Primăria comunei Ruginoasa a organizat zilele trecute recepția finală a obiectivului de investiții „Modernizare Străzi în comuna Ruginoasa, județul Iași”. Vorbim despre 7,2 kilometri de asfalt, investiție europeană atrasă prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Recepția finală a lucrărilor a avut loc săptămâna trecută. Dănuț Nechifor, primarul comunei Ruginoasa susține că prin acest proiect s-a îmbunătăți accesul locuitorilor către principalele instituții.

„Primul lucru la care ne-am gândit când am demarat acest proiect a fost acela de a îmbunătăți infrastructura rutieră și pietonală pentru a asigura accesul copiilor către unitățile de învățământ. Beneficiari sunt și cetățenii care locuiesc în aceste zone. Am acționat cu responsabilitate pentru a rezolva problemele comunității”, ne-a declarat Dănuț Nechifor, primarul comunei Ruginoasa.  

Proiectul a depășit 6 milioane de lei, banii fiind asigurați de Uniunea Europeană. S-au refăcut podurile și podețele, în timp ce partea carosabilă a fost mărită prin realizarea șanțurilor betonate de scurgere a apei.   

  
Advertisements

Related posts

A început vânătoarea de maidanezi. Primele reacții ale pășcănenilor

Răzvan Grecu

Puțini pășcăneni au depus cereri pentru a beneficia de ajutor la încălzirea locuințelor

Marius Parteni

Toate drumurile judeţene sunt deschise traficului rutier

Redacția
Încarcă...