RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

400 de elevi s-au întâlnit cu polițiștii, la Târgu Frumos (Foto)

La data de 25 martie 2022 sărbătorim 200 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române.

Astfel, pentru a marca acest eveniment, astăzi, 24 martie 2022, polițiștii ieșeni au realizat mai multe activități, la Liceul Teoretic “Ion Neculce”, din orașul Târgu Frumos.

La activități, alături de polițiștii de la Poliția Orașului Târgu Frumos, au participat și polițiști de la Biroul Analiză și Prevenire a Criminalității Iași, Serviciul pentru Acțiuni Speciale Iași, Biroul pentru Protecția Animalelor Iaşi, dar și reprezentanți ai D.G.A. Iași.

În cadrul activităților, au fost prezentate aspecte privind modalitățile de intervenție și mijloacele cu care acționează în cazul producerii unor evenimente aflate în competența de investigare a polițiștilor.

  

De asemenea, elevilor le-a fost prezentat echipamentul aflat în dotarea polițiștilor, iar cei mici s-au putut bucura de prezența a trei câini polițiști, care au efectuat exerciții de dresaj canin, sub coordonarea conductorilor lor.
Elevilor le-au fost prezentate aspecte legate de prevenție, violență, bullying, siguranța rutieră, admiterea la unitățile de învățământ de profil și au primit materiale informative pe aceste teme.

Related posts

TINERI CERCETAŢI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ ŞI DISTRUGERE, ARESTAŢI PREVENTIV

Redacția

Şoselele ieşene, tot pline de inconştienţi, în ciuda restricţiilor

Redacția

(Video) Trenuri blocate în Iaşi după ce un camion a dărâmat doi stâlpi de înaltă tensiune

Redacția
Încarcă...