RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

265 cărți de identitate eliberate de SCLEP Pașcani, în două zile

Sute de pășcăneni și-au schimbat cartea de identitate, ca să poată vota la alegerile locale, care s-au desfășurat duminică, 27 septembrie. Unii dintre ei au profitat de moment, de programul special al instituției, ca să scape de aglomerația din timpul săptămânii.

Conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Pașcani, Serviciul Public Local de Evidență a Persoanelor a eliberat în perioada 26-27 septembrie, 265 cărți de identitate, persoanelor care au depus cereri pentru obținerea lor.

Tot în preziua și ziua alegerilor au fost eliberate 38 de documente de reședință (viză de flotant).

Serviciul Public Local de Evidență a Persoanelor din Pașcani și-a modificat programul de lucru în perioada 26-27 septembrie, când au fost programate alegerile locale.

  

Modificările au fost făcute pentru ca pășcănenii care au actele de identitate pierdute sau expirate să le poată să le obțină în regim de urgență, pentru a putea ajunge la secțiile de votare.

Related posts

Peste 6000 de pubele noi amplasate în 200 de puncte de colectare a gunoiului pe raza municipiului Pașcani

Teona Gherasim

DNA trimite în judecată, după trei ani, responsabilii afacerii „planuri parcelare fantomă“. Printre ei și un fost funcționar al Primăriei Pașcani acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la fals intelectual

Redacția

Licitații pentru spațiile din piața vale. Mai multe contracte de închiriere expirate nu mai pot fi prelungite!

Diana Marcu
Încarcă...