RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Clipe dramatice pentru doi soţi din Iaşi: S-au trezit în casă, noaptea, cu trei indivizi cu cagule pe faţă

Clipe dramatice pentru o familie din Iaşi. Doi soţi s-au trezit, noaptea, cu trei indivizi cu cagule pe faţă, care i-au bătut.

Bărbatul a fost şi rănit cu un cuţit. Culmea, cei doi locuiesc într-o zonă izolată din cartierul Bucium, unde accesul se poate face doar cu ATV sau pe jos. Cea mai apropiată casă se află la circa un kilometru distanţă, scrie ziaruldeiasi.

Jaf ca-n filme la Iaşi

Jaful a avut loc marţi, la ora 23.00, iar tâlharii au plecat din casă cu bani. Victima a fost transportată la spital pentr a primi îngrijiri medicale. Oamenii legii au prelevat amprente de pe uşa de fier a casei şi din interiorul imobilului, miercuri dimineaţă. Suspecţii sunt căutaţi de anchetatori.

”A fost constituită o echipă complexă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția 5 Politie și Biroului de Investigații Criminale Iasi care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie in vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală”, ne-au transmis repreprezentanții IPJ Iași.

  

observator

Related posts

Mita lui Nichita. Electrocasnice pentru amantă și mulți bani lângă semafoare

Redacția

POLIŢIŞTII LA RAPORT! IATĂ ÎN CIFRE ACTIVITATEA INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN IAŞI ÎN ANUL 2017

Ema Roman

Bărbat din Lespezi amendat pentru transport ilegal de material lemnos

Irina Gherasim
Încarcă...