RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zuckerberg renunță la lupta cu Elon Musk. Șeful Tesla “nu este serios”

Mark Zuckerberg anunţă a renunţat la o luptă în cuşcă cu Elon Musk, el precizând, într-un mesaj postat în social media, că şeful Tesla “nu este serios”.

Mark Zuckerberg și Elon MuskFoto: Mandel Ngan / AFP / Profimedia Images

Miliardarii rivali au convenit aparent în iunie să se lupte, când Musk a scris pe Twitter că este “gata pentru o luptă în cuşcă”.

  

Zuckerberg, care conduce Facebook şi Instagram, a făcut o captură de ecran a tweet-ului lui Musk, replicând “trimite-mi adresa”.

Cu toate acestea, duminică, el a transmis pe platforma de socializare Threads: “Cred că putem fi cu toţii de acord că Elon nu este serios şi că este timpul să mergem mai departe. Am oferit o dată reală. Dana White (şeful UFC) s-a oferit să facă din asta o competiţie legitimă în scop caritabil. Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o operaţie, iar acum cere să facă o rundă de antrenament în curtea mea în schimb. Dacă Elon devine vreodată serios în privinţa unei date reale şi a unui eveniment oficial, ştie unde să mă găsească. În caz contrar, este momentul să mergem mai departe.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Messi pleacă de la Barcelona. Despărțirea deceniului în fotbal

Redacția

Toyota a fost numărul unu mondial la vânzări auto în 2022, la mare distanță de marele rival

Redacția

Alegeri prezidențiale în Brazilia. Luptă strânsă între Lula și Bolsonaro, care s-au insultat copios în timpul campaniei electorale

Redacția
Încarcă...