RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Zilele Școlii Gimnaziale A.I. Cuza din Ruginoasa

Școala Gimnazială  ”Aexandru Ioan Cuza” din Ruginoasa, a îmbrăcat astăzi haine de sărbătoare.  A VII-a ediție a fost marcată și anul acesta prin activități extracurriculare, la care au luat parte elevii și cadrele didactice din cadrul unității de învățământ.  

”Astăzi, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Ruginoasa  am desfășurat activitățile dedicate unității de învățământ,  a VII-a ediție, care coincide cu reformele domnitorului Alexandru Ioan Cuza, și cu perioada sa de domnie.Evenimentul a debutat cu o slujbă de binecuvântare a lăcașului școlii, apoi au avut loc concursuri școlare pe teme istorice. Activitățile vor continua și mâine, când este sărbătorită Ziua Comunei Ruginoasa. Începând cu ora 13.00, în sala de festvități a administrației locale va avea loc un spectacol dedicat domnitorului Alexandru Ioan Cuza și actului Unirii de la 24 ianuarie”, ne-a declarat Irina Dodu, director Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza”  Ruginoasa.

La eveniment, din partea Inspectoratului Școlar Județean Iași a fost prezent inspector Cristi Iordăchioaia, care mereu a susținut unitatea de învățământ, atât în activitățile școlare, cât și extrașcolare.

Related posts

Ședință de Consiliu Local Mircești, 18 august (VIDEO)

Redacția

Focar de pestă porcină la Hălăucești

Redacția

Resfințire biserică din comuna ”Ion Neculce”  

Redacția
Încarcă...