NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Zeci de profesioniști din domeniul cultural vin la FILIT

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT a publicat a doua listă de nume ale invitaților prezenți la eveniment în perioada 19-23 octombrie 2022. 

Alături de scriitori, traducători și artiști, alți 96 de profesioniști cunoscuți din industria literară și artistică din Finlanda, Franța, Germania, Israel, Republica Moldova și România vor participa la festival: editori, jurnaliști, manageri, muzicieni, coregrafi, actori sau fotografi.  Timp de cinci zile, aceștia vor fi în centrul unor evenimente profesionale și nu numai: ateliere, mese rotunde, dezbateri, spectacole performative, concerte, expoziții.

Lista completă a invitaților FILIT 2022, care cuprinde scriitorii, traducătorii, artiștii și invitații speciali, se află aici: https://www.filit-iasi.ro/invitati-filit-2022.

Advertisements

Programul festivalului va fi publicat săptămâna viitoare. FILIT este un proiect anual organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași și finanțat de Consiliul Județean Iași, iar ediția de anul acesta se desfășoară sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Advertisements
  

ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Șoferul implicat într-un accident în care a murit un pășcănean și-a aflat sentința

Redacția

Raiul braconierilor din județul Iași! Sute de mistreți au fost împușcați de la începutul anului sub nasul autorităților!

Redacția

Armata recrutează tineri. Unde şi cum vă puteți înscrie la concurs?

Redacția
Încarcă...