RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Noi jocuri video de STRATEGIE au fost anunțate pentru împătimiții de războaie virtuale

Sid Meier’s Civilization VII este noul joc anunțat de studioul dezvoltator Firaxis Games și distribuit de compania americană 2K, aflată sub proprietatea corporației Two Take Interactive care deține și francizele Borderlands, Bioshock, Red Dead Redemption și Grand Theft Auto. 

2K este cunoscut și pentru franciza XCOM, cea în care jucătorii trebuie să apere Pământul de invazii extraterestre. Civilization VII este o continuare a francizei care le permite jucătorilor nu doar să exploreze trecutul și să învețe puțină istorie, dar și să schimbe cursul istoriei. Mai multe detalii despre jocul video, programat pentru lansare pe piață în 2025,  vor fi dezvăluite în august 2024, a comunicat Firaxis Games.

Civilization VII a fost anunțat

Franciza creată de Sid Meier, un programator și om de afaceri americano-canadian,  a debutat din anul 1991. În jocurile acestei francize, de vreo 33 ani,  jucătorii își aleg civilizația, respectiv un lider din trecut, precum Abraham Lincoln (civilizația americană), Alexandru cel Mare  (civilizația greacă), regina Victoria (civilizația britanică), Cleopatra (civilizația egipteană), Napoleon Bonaparte (civilizația franceză), Saladin (civilizația arabă), Iulius Cezar (civilizația romană) sau Tokugawa (civilizația japoneză) etc.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tatăl lui Elon Musk face dezvăluiri teribile. Cum a ucis trei hoți, în Africa de Sud

Redacția

Kazahstan: Președintele a acceptat demisia Guvernului ca urmare a unor proteste de amploare

Redacția

Statele Unite au testat o rachetă HIPERSONICĂ în Pacific, în cadrul eforturilor de a se menține în competiția cu Rusia și China

Redacția
Încarcă...