RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Franța înăsprește condițiile de acces la permisul de sănătate: “De acum înainte doar vaccinarea va fi valabilă”

Guvernul francez a sporit presiunea asupra francezilor nevaccinati anunțând vineri o înăsprire a condițiilor de acces la permisul de sănătate, pentru a face față variantei Omicron, „care va deveni dominantă de la începutul anului 2022”, potrivit AFP.

Acest anunț a fost făcut la sfârșitul unui consiliu de apărare a sănătății care s-a întrunit pentru a lua în considerare noi măsuri în fața celui de-al cincilea val fulger al Covid-19 și a variantei extrem de contagioase Omicron.

Varianta Omicron, a cărei viteză de propagare este „fulger în jurul nostru în Europa”, „se va răspândi foarte repede până la punctul de a deveni dominantă de la începutul anului 2022” în Franța, a anunțat premierul Jean Castex.

Ca urmare, pentru a intra în restaurante, centre comerciale, locuri de spectacol, muzee etc., un test negativ nu va mai fi suficient: va fi neapărat necesar să fi fost vaccinat (sau vindecat de Covid) și să fi primit un rapel. doza.

  

„De acum înainte doar vaccinarea va fi valabilă în trecut”, a insistat șeful guvernului.

Această măsură va face obiectul unui proiect de lege prezentat la începutul lunii ianuarie Parlamentului, care va include și voința de „înăsprire a condițiilor de control și sancțiuni împotriva permiselor false”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Serialul original Shogun, de la FX, este disponibil acum doar pe Disney+. Plasat în Japonia anilor 1600, serialul prezintă era samurailor într-o perioadă a trădării și a luptei pentru putere. Vizionează! (P)

Redacția

Tragedie la un ultramaraton pe Mont Blanc: Un alergător brazilian a murit

Redacția

Numărul cazurilor de Covid-19 din Marea Britanie, aproape de record

Redacția
Încarcă...