NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Zeci de amenzi aplicate de polițiști, cu ocazia Zilelor comunei

Zilele comunei Stolniceni Prăjescu și a comunei Tătăruși nu au adus doar evenimente plăcute pentru localnici. Într-o singură noapte, polițiștii au aplicat 36 sanțiuni contravenționale în valoare de 12.550 lei. 

 

 În noaptea de 20 spre 21 august anul curent, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Pașcani au acționat pentru verificarea barurilor, altor unități de alimentație publică, precum și pentru combaterea faptelor comise cu violență, a furturilor și evenimentelor rutiere.  S-a acționat cu prioritate pe raza comunelor Tătăruși și Stolniceni Prăjescu, unde au fost organizate zilele comunelor. Au fost controlate 9 societăți comerciale și  alți 7 vânzători ambulanți. Au fost legitimate peste 50 de persoane și controlate 43 de auto. Au fost testați cu aparatul alcooltest 18 conducători auto.

  

Au fost aplicate 36 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.550 lei, dintre care 7 conform Legii nr. 61 din 1991, 6 conform Legii nr. 12 din 1990 și 21 conform OUG nr. 195/2002, privind regimul circulației rutiere, iar restul pentru alte abateri.

Spre exemplu, în seara zilei de 20 august a.c., a fost sancționat cu 1.000 lei amendă, conform Legii nr. 61 din 1991, un bărbat, care, fiind sub influența alcoolului a provocat scandal pe drumul public din mun. Pașcani.

Tot în seara zilei de 20 august a.c., a fost depistat în flagrant un tânăr de 20 ani, care a pătruns în curtea unui bărbat din comuna Valea Seacă și încerca să sustragă un porc. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru tentativă la furt.

 

 

Advertisements

Related posts

Dosar penal pentru un pășcănean prins beat la volan, deși nu avea permis de conducere

Redacția

Ați văzut-o? Polițiștii ieșeni caută o fată de 13 ani

Redacția

Poliţist local lovit cu maşina de un şofer pe care voia să îl legitimeze. În ce condiţii au voie funcţionarii să ceară datele conducătorilor auto (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site