NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Zece clase de ”Uniriști”, promoția 2019, și-au luat rămas bun de la anii de liceu

O nouă generație de absolvenți și-a  luat rămas bun, de la frumoșii ani de liceu, petrecuți la Colegiul Tehnic CF ”Unirea”.  Sentimente de bucurie, nostalgie și emoții  au putut fi citite pe chipurile celor prezenți: elevi, profesori și părinți.

În călătoria spre o nouă etapă a vieții, absolvenții au pornit încrezători, iar cei patru ani de liceu rămân unici în viața fiecăruia. O nouă generație, zece clase de absolvenți, promoția 2019, a scris o altă pagină a istoriei Colegiului Tehnic CF ”Unirea”. Cursul festiv a avut loc astăzi la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”, adolescenții îmbrăcați în robe și purtând toci, au intonat “Gaudeamus Igitur” în cea mai emoționantă zi din ultimii lor patru ani de școală,  iar absolvenții cu cele mai bune rezultate la învățătură în cadrul activităților extrașcolare, au fost premiați.

  

Au fost desemnați patru șefi de promoție 2019,  premiați cu diplome, coronițe, medalii și flori.

Șef promoție pe Colegiu, generația 2019-Adrian Costea, media 9.94, cât și trei șefi de promoție pe profil:  Cosmin Mătăsaru,media 9.54-șef promoție profil tehnic, Dragoș Budeanu, media 9.53-șef promoție profil economic și Diana Năcuță, media 9.13-șef promoție științe ale naturii.

 

Toți absolvenții, promoția 2019, au urcat pe rând pe scenă, la ultima strigare a catalogului, primind flori și diplome de merit din partea diriginților.

Elevii se mândresc cu numeroase participări la olimpiade și concursuri județene și naționale, iar în această atmosferă de sărbătoare au ținut să mulțumească profesorilor care le-au îndreptat pașii spre succes, părinților și tuturor celor care au avut un cuvânt de spus în formarea lor ca tineri adulți.

 

În aplauzele elevilor, pe scenă au urcat și diriginții  care le-au fost mentori în cei patru ani de școală, și au contribuit la educația lor. 

 De luni, 3 iunie, pe absolvenți îi așteaptă prima probă a bacalaureatului.

Advertisements

Related posts

Scolile din judet, luate la verificat

Redacția

Festivităţi de încheiere a anului şcolar. Elevii intră în vacanţa de vară până pe 11 septembrie

Redacția

Comunicat de presă: Trupele de dans de la Școala Specială au obținut locul I la etapa județeană a concursului ,,Împreună pentru viitor”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site