RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vremea în Moldova în următoarele săptămâni. Precipitații slabe după 21 februarie

Vremea va continua să fie schimbătoare, cu perioade în care temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius, dar şi cu intervale în care valorile termice vor scădea considerabil, chiar şi până spre zero grade Celsius, în zona Maramureşului, în timp ce precipitaţiile îşi vor face simţite prezenţa după 21 februarie, arată prognoza de specialitate, valabilă pentru următoarele două săptămâni (18 februarie – 3 martie), publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

 

  

În Moldova, în primele trei zile, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10 – 11 grade, urmând ca în a doua parte a primei săptămâni media să scadă accentuat, spre valori apropiate de pragul de îngheţ în zilele de 22, 23 şi 24 februarie. În a doua săptămână, valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, iar maximele vor fi, în medie, între 4 şi 7 grade. Pe parcursul celor două săptămâni, media regională a minimelor se va situa, în general, între -3 şi zero grade, mai puţin în nopţile din 23 şi 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -7 grade. Vor fi precipitaţii slabe în data de 21 februarie, dar local şi în 21-23 februarie, precum şi în unele zile ale intervalului 24 februarie – 3 martie.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Intrarea la Ștrandul Municipal se va face pe bază de brățări pe culori diferite

Diana Marcu

Neculai Răţoi, condus pe ultimul drum de o mare de oameni! Vezi ce a transmis Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române! (Foto/Video)

Ema Roman

Asigurarile la sanatate se vor plati la Fisc din iulie

Oana Cordoneanu
Încarcă...