RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Vreme rea în aceste zile în județul Iași. Vânt și precipitații așteptate în prima parte a săptămânii

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vremea rea, valabilă pentru mai multe zile, inclusiv pentru județul Iași. Ieșenii se pot aștepta la temperaturi scăzute, lapoviță și vânt puternic

Alerta emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru vremea rea este valabilă până miercuri, 25 martie. În tot acest timp se pot semnala fenomene precum răcire accentuată, ninsori și strat de zapadă, intensificări ale vântului. Vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie.

De altfel, astăzi, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla cu putere, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Mâine, 24 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius.

Șansele de precipitații vor fi ușor mai reduse

Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ușor mai reduse față de zilele precedente. Și spre seară cerul va fi parțial acoperit, în timp ce vântul va sufla în continuare destul de slab.
Totodată, miercuri, 25 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai de reduse. Și spre seară vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor rămâne la fel de reduse.

  

Vreme frumoasă la final de săptămână

Vremea va fi însă ceva mai frumoasă spre finalul săptămânii. Astfel, joi, 26 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi extrem de reduse. Vremea se va menține frumoasă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vineri, 27 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Cum va fi vremea în weekend?

Sâmbătă, 28 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.
Duminică, 29 martie, vremea în Iași va fi ceva mai închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate.

sursa BZI

Related posts

Incendiu într-un apartament din zona deal

Marius Parteni

Intervenție a pompierilor la un bloc din zona pieței din deal (Foto)

Redacția

Conferință de presă Pro România Pașcani, 19 iunie 2023 (Video)

Redacția
Încarcă...