NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vocea cetățeanului deranjează! Fosta conducerea a municipiului, incomodată de aprecierile unui contribuabil

Intervenția unui cetățean al municipiului Pașcani, din plenul ședinței Consiliului Local, i-a deranjat pe foștii șefi ai administrației locale. Vorbim despre Dumitru Pantazi și Gabriela Nedelcu, acum consilieri PSD.

Romel Vântur, militant pentru drepturile cetățenilor, un pășcănean acid la adresa întregii clase politice, a luat astăzi cuvântul în ședința de la Primărie. El le-a transmis celor din opoziție să nu judece încă activitatea noii echipe de la Primărie, întrucât are abia două luni de activitate și nu este responsabilă de ceea ce nu s-a făcut ani de zile, în trecut.

Intervenția lui a venit în contextul discuțiilor pe marginea problemelor generate de investițiile în sistemul de apă și de proasta gestionare a colectării deșeurilor de la nivel local.

Fostul primar și viceprimar s-au arătat deranjați de intervenție. Ei au gesticulat nervos și întrebau în ce calitate vorbește contribuabilul Vântur, în ședința Consiliului Local. Cetățeanul și-a văzut liniștit de treabă și a ignorat comportamentul inadecvat, al celor doi.

  

Precizăm faptul că nu este pentru prima dată, când într-o ședință publică, fosta conducerea a municipiului a încercat să pună pumnul în gură cetățenilor. Mai mult, pe timpul lui Dumitru Pantazi a fost emisă o dispoziție prin care mitingurile sau adunările publice au fost interzise în centrul municipiului, după ce pășcănenii au protestat pașnic împotriva societății ApaVital.  

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani angajează șofer autocamion

Redacția

Campanie de avertizare a populatiei, demarata de DSV

Redacția

Lucrările la tronsonul Gura Bâdiliței-Crivești-Vânători, inspectate de președintele Consiliului Județean

Ema Roman
Încarcă...