RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Vladimir Putin: ”Dezvoltarea militară a Ucrainei, cu sprijinul Occidentului, reprezintă o amenințare pentru Rusia”

Vladimir Putin consideră că o dezvoltare militară a Ucrainei, cu sprijin din partea Occidentului, ar reprezenta o amenințare indiscutabilă pentru Rusia. Declarația președintelui rus a fost făcută în cursul unei întâlniri pe care acesta a avut-o cu jurnalişti şi experţi ruşi şi străini în timpul reuniunii Clubului de Discuţii de la Valdai.

Reacția lui Vladimir Putin reprezintă, de fapt, o luare rapidă de poziție după ce șeful Pentagonului – Lloyd Austin – a vizitat Kievul, în această săptămână, manifestându-și sprijinul pentru Ucraina și încurajând demersurile de aderare la NATO.

Președintele rus a declarat, în timpul reuniunii Clubului de Discuții de la Valdai, că – indiferent dacă Ucraina va adera sau nu la NATO -, interesele Rusiei sunt ”vizate”, atâta vreme cât există o dezvoltare militară susținută de Occident.

Regina Elisabeta a II-a a fost internată în spital. Care este starea de sănătate a suveranei britanice

  

22 Oct, 09:56 | Știri externe

Actorul Alec Baldwin a împușcat două persoane pe platourile de filmare. Una dintre victime a murit

22 Oct, 09:08 | Știri externe

VIDEO. Un tânăr i-a furat telefonul unui bărbat chiar în timp ce făcea live pe Facebook. Peste 20.000 de oameni i-au văzut fața

21 Oct, 22:43 | Știri externe

”O aderare oficială a Ucrainei la NATO s-ar putea să nu aibă loc, dar dezvoltarea militară a teritoriului său este deja în curs de desfăşurare. Aceasta reprezintă într-adevăr o ameninţare pentru Rusia.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Franța: A început procesul privind atacurile de la Paris din 2015. Teroristul Salah Abdeslam, nemulțumit de condițiile de detenție: „De şase ani sunt tratat ca un câine!”

Redacția

Cât costă carburanții la una dintre benzinăriile celebre din apropiere de Vama Kulata, dintre Grecia și Bulgaria

Redacția

Tucker Carlson anunță marele interviu cu VLADIMIR PUTIN / Durează aproape 2 ore / „Nu suntem aici pentru că-l iubim pe Putin”

Redacția
Încarcă...