RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vineri, 20 aprilie. 400 de posturi disponibile la Bursa Locurilor de Muncă din Pașcani

Pășcănenii care sunt în căutarea unui loc de muncă, sau care doresc să se reorienteze profesional, o pot face mâine. La Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”, începând cu ora 9.00, va avea loc Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat anual la nivelul întregii țări.

 Conform purtătorului de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Adriana Sîrghie, vineri, 20 aprilie, vor participa 30 de agenți economici, care vor oferi 400 locuri de muncă. Peste 40 dintre ele vor fi pentru  studii superioare, în special ingineri, dar și specialiști în marketing, economiști, consilieri juridici, însă și persoanele cu studii medii, cât și cele necalificate vor găsi un loc de muncă în diferite domenii.

  

Pentru agenţii economici este o oportunitate să cunoască foarţa de muncă disponibilă şi să recruteze direct personal. În plus, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subvenţiile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.

Related posts

Protest masiv al transportatorilor. Șoferii de TIR amenință că vor bloca drumuri din întreaga țară

Redacția

NU IGNORAŢI SEMNELE CYBER-BULLYING-ULUI!

Redacția

A căzut pe scări și și-a rupt splina

Redacția
Încarcă...