NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O nouă biografie descrie ultimele zile de viaţă ale lui Anthony Bourdain

O biografie neautorizată încearcă să facă lumină asupra motivelor care l-au determinat pe Anthony Bourdain, jurnalistul şi chef-ul vedetă al emsiunii ”Parts unknown”, să se sinucidă, scrie La Repubblica, citat de Rador.

Anthony-BourdainFoto: TravelZoom.ro

Potrivit informaţiilor aduse la lumină de noua carte, după ce s-a lamentat de gelozia lui, ultima parteneră a lui Bourdain, Asia Argento, într-unul dintre ultimele mesaje schimbate cu iubitul ei cu câteva ore înainte de moartea acestuia, i-ar fi cerut să ”nu o mai agaseze”. Aceasta este una din dezvăluirile anticipate de New York Times din cartea ”Down and out in paradise”, scrisă de jurnalistul american Charles Leerhsen, carte care va fi lansată pe 11 octombrie.

  

Polemicile

Advertisements

Biografia – a reiterat editorul – va fi publicată în ciuda multiplelor avertismente și amenințări cu procese pentru defăimare. Cei mai nemulţumiţi fiind fratele bucătarului, Christopher, și Asia Argento, mare acuzatoare a lui Harvey Weinstein, pe care Bourdain a susţinut-o mult în lunile fierbinți ale scandalului #MeToo.

Actrița a declarat pentru New York Times că nu a citit cartea, adăugând: ”I-am scris clar acelui om că nu poate publica nimic din ce i-am spus”.

Advertisements

Conform reconstituirilor lui Leerhsen,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Vizele SUA şi spaţiul Schengen, puncte fierbinţi pentru România

Redacția

Fetiţa care a supravieţuit accidentului provocat de un poliţist, în Sectorul 1, va fi audiată marţi de anchetatori

Redacția

Dan Barna: PNL fie rămâne cu Cîțu, fie merge mai departe cu echipa lui Ciolacu. Am încredere 100% în Cioloș, noi nu vom reveni la guvernare cu Cîțu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site