NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

VIDEO: Un bătrânel din Iași a cucerit publicul la ”Românii au talent” cu ”Ce mai faci Maria?”

Moment de mare emoție vineri (1 aprilie) la „Românii au talent” (PRO TV). Un pensionar ieșean, Florin Zgăvârdici, în vârstă de 82 de ani, a interpretat o romanță care i-a emoționat pe membrii juriului și a ridicat toți spectatorii în picioare. 

 

 

Deși trecut de mult de prima tinerețe, domnul acesta a dat dovadă de mare talent. A interpretat, acompaniat la clape de un prieten pe nume Constantin Bardan, o romanță: „Ce mai faci, Maria?”. A emoționat jurații – Andra, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Andi Moisescu – de la primele acorduri. „Talentul n-are vârstă, dom’le. De asta am venit aici”, a spus bătrânelul în materialul de prezentare filmat de PRO TV.

Romanii au talent 2016: Florin Zgavardici si Constantin Bardan – Interpreteaza piesa Ce mai faci, Maria pe vocearomaniei.protv.ro

Sursa: romaniiautalent.ro

Florin Zgăvârdici a primit patru de „Da”, atât cât este nevoie ca un concurent de la „Românii au talent” să treacă în etapa următoare.

Prima care s-a ridicat în picioare în fața talentatului bătrânel a fost Mihaela Rădulescu. Spectatorii au aplaudat pe ritmurile muzicii și au fredonat chiar refrenul piesei, semn că Florin Zgăvârdici a cucerit pe loc audiența.

www.ziaruldeiasi.ro

 

 

Advertisements

Related posts

Tehnici folosite de experți pentru a-și mări șansele de câștig la păcănele

Redacția

X Factor: Se aude o voce cavernoasă din cramă: Pășcăneanul Andrei Bordianu, oenolog! (VIDEO)

Redacția

Cea MAI SCUMPĂ ȘAMPANIE din lume a fost „SPARTĂ” într-un club de fițe din Mamaia! Te IA AMEȚEALA când afli CÂT COSTĂ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site