RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Scandal în Italia după ce un bărbat a fost achitat de hărțuire sexuală pentru că pipăiala a durat mai puțin de 10 secunde

Un judecător din Italia a provocat indignare în Italia după ce un judecător l-a achitat pe îngrijitorul unei școli de 66 de ani care a fost acuzat că a pipăit o elevă de 17 ani pe motiv că hărțuirea nu a durat destul, relatează BBC.

hartuire sexualaFoto: Brain light / Alamy / Alamy / Profimedia

Ea a povestit că a urcat scara către clasă cu o prietenă, când a simțit că-i cade pantalonii, o mână îi atinge fesele și-i apucă lenjeria.

  

„Dragă, știi că glumeam”, i-a spus bărbatul când ea s-a întors.

După incidentul, care s-a petrecut în aprilie 2022, eleva l-a raportat la poliție pe îngrijitor, Antonio Avola, în vârstă de 66 de ani.

El a recunoscut că a pipăit-o pe elevă fără consimțământ, dar a spus că este o glumă.

Un procuror din Roma a cerut o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, dar în săptămâna aceasta îngrijitorul a fost achitat de acuzațiile de agresiune sexuală. Potrivit judecătorilor, ceea ce s-a întâmplat „nu constituie infracțiune” pentru că a durat mai puțin de 10 secunde.

#10secondi, reacție pe rețelele de socializare

De la pronunțare,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Aplicarea „Criteriului verde” în toate licitaţiile publice, prioritatea Guvernului

Redacția

Iohannis, după atacurile rusești din portul Ismail: Sunt inacceptabile. Acestea sunt crime de război

Redacția

David Popovici: ”De-abia aştept să văd cum am reuşit să schimb acest sport şi sper ca în acest proces să fi inspirat cât mai mulţi oameni/ Visul meu este să devin cel mai rapid din istorie”

Redacția
Încarcă...