RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO O italiancă în vârstă de 103 ani, prinsă noaptea la volan cu permisul expirat

O italiancă în vârstă de 103 ani a fost surprinsă conducând, în plină noapte, fără asigurare și cu un permis expirat, în timp ce „se ducea să se întâlnească cu niște prieteni”, în apropiere de Ferrara (nordul Italiei), au anunțat carabinierii într-un comunicat, relatează joi AFP.

Carabinieri Foto: Enzodebe | Dreamstime.com

Era ora 01:00, în noaptea de duminică spre luni, când carabinierii au primit un apel care semnala un vehicul care circula periculos în centrul Bondeno, un orașel de 13.000 de locuitori din regiunea italiană Emilia-Romagna.

  

Patrula de carabinieri trimisă la fața locului a reușit să identifice vehiculul în cauză: „Surpriza le-a fost mare când au descoperit anul naşterii şoferiţei: 1920, adică în vârstă de mai bine de 103 ani, dar în continuare capabilă să se urce în maşină şi să conducă până la Bondeno pentru a se întâlni cu prieteni”, se arată în comunicat.

Având în vedere ora târzie, centenara, care locuieşte în regiune şi care circula cu un permis de conducere expirat de doi ani, „era dezorientată și continua să meargă pe aceleași străzi”, potrivit carabinierilor.

În Italia, începând cu vârsta de 80 de ani,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Costel Alexe, trimis în judecată într-un nou dosar. De ce îl acuză procurorii anticorupţie

Redacția

Scandal în Parlament. Jigniri și acuzații între Putere și Opoziție de la tribuna plenului

Redacția

Ministerul Dezvoltării anunţă reguli noi pentru construirea grădiniţelor: vor fi verzi și sustenabile

Redacția
Încarcă...