RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO | O braziliancă și-a legat soțul antivaccinist cu o frânghie și l-a dus la un centru de vaccinare

O braziliancă din Rio Largo, statul Alagoas din nord-estul Braziliei, şi-a legat soţul cu o frânghie şi l-a dus la un centru de vaccinare. Imaginile publicate pe TikTok de martorii la ciudata situație s-au viralizat rapid şi au generat numeroase dezbateri.

O femeie a fost filmată într-un centru de vaccinare după ce a folosit o frânghie pentru a-l lega și duce pe bărbat la un centru de vaccinare pentru a fi imunizat împotriva COVID-19.

Videoclipul, care a fost filmat de o persoană care aștepta la coadă pentru a se vaccina, îl arată pe bărbatul așezat pe un scaun în ceea ce pare a fi sala de așteptare. În imagini se vede că acesta are o frânghie legată în jurul brațelor și al corpului, iar femeia, care ar fi soția lui, ţine celălalt capăt al frânghiei.

  

Presa locală a raportat că bărbatul era „antivaxer” şi că aceasta a fost soluţia femeii după ce soţul ei a refuzat în repetate rânduri să se vaccineze.

Conform celor mai recente statistici, 70,5% din populația braziliană este complet vaccinată împotriva COVID-19, cu 361 de milioane de doze totale administrate.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Premierul Boris Johnson a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare după ce a fost surprins „luptându-se” cu o umbrelă buclucașă (VIDEO)

Redacția

MAE: Avertizare pentru românii care călătoresc în Italia. Coduri roşu, portocaliu şi galben de ploi şi inundaţii

Redacția

VIDEO | Metoda inedită aleasă de un preot din Italia pentru a celebra Liturghia. El este cercetat pentru „ofensă adusă unei confesiuni religioase”

Redacția
Încarcă...