RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Incendiu la o magistrală de gaz în apropiere de Focșani – flăcările se văd de la 30 de kilometri / A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un incendiu izbucnit miercuri noaptea la o magistrală de gaz din Călimănești – Vrancea, a pus pe jar populația și autoritățile. La ora 1.30, un incendiu a izbucnit la magistrala de gaz metan din Călimănești – Vrancea. Șoferii aflați în trafic și populația din zonă au intrat în alertă, autoritățile anunțând activarea Planului Roșu de intervenție. Mesajul autorităților vrâncene:

Intervine Secția de Pompieri Adjud cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, Stația de Pompieri Panciu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și Detașamentul de Pompieri Focsani 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.
Începând cu ora 01.30, la nivelul județului Vrancea, s-a declanșat Planul roșu de intervenție.

Vom reveni.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

PNL Timiş, reacție după ce Dominic Fritz a criticat Guvernul pentru măsurile de austeritate impuse primăriei: ”În campania electorală din 2020 striga din toate puterile că trebuie reduse cheltuielile publice”

Redacția

Trafic blocat total pe A1 din cauza unui accident cu patru victime

Redacția

Ciprian Ciucu: Ministerul Dezvoltării a făcut din PNRR aceeași birocrație inutilă, cu tone și milioane de documente, fără să ne ceară nimeni de la Bruxelles / O să facem absorbție și o să ne redresăm și vom fi rezilienți la Sfântul Așteaptă!

Redacția
Încarcă...