NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Incendiu de pădure la vest de Berlin, după o explozie la un depozit de muniție

Un incendiu de pădure puternic era în desfășurare joi dimineață la vest de Berlin, în pădurea Grunewald, în urma unei explozii la un depozit de muniție al poliției, au anunțat pompierii, citați de Le Figaro.

„Un incendiu este în curs de desfășurare în pădurea Grunewald, la vest de oraș”, și „se produc explozii”, au precizat pompierii. „Incendiul s-a extins pe o suprafață de 15.000 de metri pătrați, mai întâi la un depozit de muniție și explozibili al poliției și apoi la pădurea din jur”, au adăugat ei. „Situația este confuză, incendiul continuă să se extindă în mod necontrolat în pădure”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt.

Pompierii nu au putut interveni imediat din cauza pericolului de explozie. Aceștia s-au poziționat într-un perimetru stabilit la un kilometru de depozitul de muniții, unde mai multe explozii încă se produceau. Regiunea Berlinului este afectată de o secetă deosebit de severă. În iulie, un incendiu forestier de proporții a ars peste 850 de hectare în sudul Brandenburgului, regiunea care înconjoară capitala.

Advertisements

Puțin mai la sud, un incendiu într-un parc național, care a izbucnit în Cehia și s-a extins în Germania, mobilizează în continuare pompierii.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciucă: Solidaritatea cu Ucraina, prioritate absolută pentru România

Redacția

LIVE Cei 20 de miniștri din Guvernul Ciucă sunt audiați în ritm alert în Parlament / Avize pozitive pe bandă rulantă: Lucian Romașcanu, Adrian Chesnoiu, Cătălin Predoiu, Cseke Attila, Adrian Câciu, Sorin Cîmpeanu

Redacția

UDMR devine, pas cu pas, oaia neagră a Coaliţiei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site