RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Imagini cu soldați ruși care se predau în Herson cu tot cu un blidat BMP-2

Soldații Forțelor Armate ale Ucrainei au filmat cum militari ruși s-au predat, în regiunea Herson, înfășurând o pânză albă pe turela blindatului BMP-2.

soldati rusi s-au predat in Herson cu tot cu blindatFoto: Captura video

Din vehiculul de luptă, înconjurat de soldați ucraineni, ieșea un rus fluturând o altă bucată de cârpă albă. În cele din urmă vehiculul a fost oprit și din el au ieșit doi militari ruși cu mâinile sus care ulterior s-au pus la pământ.

  

Tot în Herson, potrivit blogului militar MilitaryLand.net, au mai fost capturate două tancuri T-62M.

Marți, Ucraina revendicase deja un avans în nordul regiunii Herson (sud), în timp ce aproape întreaga regiune Harkov (nord-est) pare acum sub control ucrainean, deschizând calea spre cea a Luganskului, un bastion al separatiștilor instalat de Moscova din 2014.

Purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, a dat asigurări că aceste teritorii vor rămâne rusești “pentru totdeauna” și că Moscova va recâștiga terenul pierdut într-un ritm furios în ultima lună.

Aceste teritorii “vor fi recucerite”, a asigurat el la conferința sa zilnică.

Miercuri, președintele rus Vladimir Putin a spus că așteaptă ca situația din cele patru regiuni controlate parțiale pe care Rusia le-a declarat vineri teritoriu rus să se „stabilizeze”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Comisia parlamentară SRI, în control la DRI Muntenia. Discuții privind principalele riscuri de securitate

Redacția

Poliția germană a găsit șase români într-un Mercedes. O verificare a dezvăluit ce s-a întâmplat cu mașina de lux

Redacția

FOTO Statuie ridicată în onoarea soldatului filmat fumând ostentativ în fața rușilor și care a spus Slava Ukraini înainte să fie executat

Redacția
Încarcă...