RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO | Explozie puternică la un depozit de artificii din Erevan. Două persoane au murit și alte câteva zeci, printre care și copii, au fost rănite

O explozie puternică a izbucnit duminică după-amiază într-o piață din capitala Armeniei, Erevan. Deflagrația s-a produs într-un depozit de artificii, au raportat agențiile de presă ruse, în urma căreia două persoane au murit și alte 60, printre care se aflau și mai mulți copii, au fost rănite.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede un fum gros, cenușiu, ridicându-se deasupra unei clădiri, urmat de o explozie puternică, care a pus oamenii pe fugă.

De asemenea, din imagini se observă oamenii încercau să scoată molozul dintr-o clădire care a suferit avarii mari, în timp ce alți trecători ajutau victimele, relatează Reuters.

Ministerul Sănătăţii din Armenia a anunțat că numărul persoanelor rănite a ajuns la 60, dintre care 22 au fost deja externate. Două persoane au murit, a anunțat ministerul pe Telegram.

  

Pompierii s-au chinuit să țină focul sub control în timp ce artificiile continuau să explodeze, complicând operațiunea de căutare și salvare, a declarat pentru agenția rusă de știri TASS, șeful serviciului de intervenție și salvare al ministerului.

Din cele 60 de persoane rănite în explozie, Ministerul Sănătăţii a declarat că 11 erau copii şi 36 se aflau într-o stare moderată până la critică.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

A MURIT George Robertson, actor în celebrul film „Academia de Poliție” / „În ciuda carierei sale, cel mai important obiectiv al său a fost să-i ajute pe alții”

Redacția

Un fost fotbalist și model italian a fost arestat. Este acuzat că și-a ucis iubita cu un ciocan

Redacția

Lovitură de teatru la Chișinău. Partid EXCLUS din cursa electorală cu două zile înainte de alegeri, din considerente de securitate națională

Redacția
Încarcă...