NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO: Dans și mesaje de încurajare din partea cadrelor medicale de la spitalul Victor Babeș din Capitală pentru eroii din linia întâi

Cadrele medicale de la secţia Pneumologie 1 de la Spitalul “Victor Babeş” din Bucureşti au făcut un clip prin care le-au mulţumit celor care îi tratează pe bolnavii infectaţi cu COVID-19. O asistentă a dansat pe melodia “Voi rezista” şi a trecut pe lângă colegele ei, care aveau pregătite mai multe mesaje de încurajare.

Alături de numele medicilor şi asistentelor din prima linie, cadrele medicale au scris “Bravo vouă, eroilor” sau “Împreună vom trece şi peste asta”. Mesajul video a fost distribuit de peste 12.000 de oameni în primele 12 ore.

Doi medici primari, trei medici rezidenţi şi 20 de asistente şi infirmiere de la Spitalul “Victor Babeş” din Bucureşti au luat noul coronavirus, scrie Mediafax. Au fost testate 200 de cadre medicale din acest spital.

Super eroii de la Sp. Cl. Dr. Victor Babes BUCURESTI, Sectia Pneumologie 1, linia 1!!Noi stam la munca pentru voi, voi stati acasa pentru noi!!😘😘😘😘❤❤❤💯🦸‍♀️🦸‍♂️🦸‍♀️🦸‍♂️🦸‍♀️🦸‍♂️🦸‍♀️🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️

Publicată de Dana Matei pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020

DIGI24

loading...
Advertisements

Related posts

Poliţişti amenințați cu toporul și atacaţi cu pietre în Covasna, când încercau să spargă o petrecere cu 30 de persoane

Redacția

Zboruri Iaşi – Madrid, de luna viitoare. Cursa aeriană va avea două frecvenţe pe săptămână

Redacția

Cifra de afacceri din comerțul cu autovehicule a crescut cu aproape 7%

Redacția
Încarcă...