NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Victor Ponta: Miercuri, zi de doliu national

Sunt 18 persoane decedate, 29 ranite, 7 la terapie intensiva. Avionul deja deplasat maine va transporta la Bucuresti cele 18 persoane decedate imediat ce se termina formalitatile.
„In momentul in care avionul cu decedati va decola vom anunta familiile si vom face toate procedurile de identificare a lor si la Bucuresti daca nu se finalizeaza in Muntenegru”, a declarat premierul Victor Ponta de la Celula de Criza. Daca totul decurge normal, miercuri se declara zi de doliu national.

Maine dimineata vor pleca doua avioane cu echipament medical pentru transportul ranitilor, inclusiv celor de la terapie intensiva, daca medicii decid ca acest lucru este posibil. Tot ceea ce se putea face s-a facut si se face. Cel mai pregatit de la noi, dr. Raed Arafat se afla la in Muntenegru si va lua deciziile de transport al ranitilor in tara.

„Multumirile noastre catre autoritatile publice, medici, cetateni care au contribuit la salvarea vietii ranitilor. Cer iertare familiilor victimelor ca nu le dam informatii complete, dar problema principala in identificarea victimelor este faptul ca nu aveau documentele asupra lor, ci sunt in epava autocarului”, a declarat premierul dupa discutiile cu specialistii.

„O mare tragedie poate sa consolideze un sentiment de solidaritate in randul romanilor, de care avem neaparata nevoie in aceste momente”.

 
sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

România, aproape de vârful crizei epidemiologice. Raed Arafat explică în ce condiții poate face față sistemul medical

Redacția

Anunț pentru cei care au centrale de apartament: e lege!

Redacția

NOILE REGULI ale Loteriei Fiscale. Câte premii vor fi la extragerile următoare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site