NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

VICTOR PONTA: ANUL VIITOR NU VA CRESTE NICIO TAXA SI NICIUN IMPOZIT

Anul viitor nu va creşte nicio taxă şi niciun impozit, a declarat luni, la Palatul Parlamentului, premierul Victor Ponta.  

 

‘Vreau să spun foarte clar şi să fac un apel la seriozitate deşi, în ultimele zile, am văzut foarte multă ipocrizie şi neseriozitate din partea celor trei candidaţi ai domnului Băsescu – Elena Udrea, Klaus Iohannis şi Monica Macovei: anul viitor nu schimbăm nimic la niciun fel de taxă. Nu se schimbă cota unică, nu se schimbă TVA-ul decât în jos, dacă reuşim şi cred că reuşim să reducem TVA la 9 % pentru fructe, legume, produse bio şi carne, nu se schimbă nimic din ceea ce priveşte filozofia fiscală. Tot ceea ce am adoptat până acum este încadrat în veniturile pe care le avem în acest moment. Dacă începem cu prostii şi minciuni gen ‘tot TVA-ul îl ducem la 19%, scădem cota unică la 10 %’ – prostii şi minciuni pe care le-am văzut la dl. Iohannis, pentru că dânsul nu cunoaşte şi nu ştie – acelea ar fi 6,5 miliarde de euro pe care, sigur, nimeni nu le poate acoperi de undeva. Dar asta este dacă vine dânsul la guvernare, ceea ce cu siguranţă nu se va întâmpla, pentru că nu îl voi numi prim-ministru, cum nu l-am numit nici vicepremier când şi-a dorit acest lucru de curând, în februarie’, a susţinut Victor Ponta.

  

‘Înţeleg campania electorală, înţeleg multe lucruri care se spun în campanie, dar asta e o prostie cu ‘fugiţi din Romania că nu ştiu ce se întâmplă la anul’. Se poate întâmpla un singur lucru rău la anul – eu sunt convins că nu – dar se poate: să continuăm războiul între Guvern, Parlament şi preşedinte. Or, principalul meu obiectiv este acela de a fi un preşedinte care nu doar că-i uneşte şi îi reprezintă pe transilvăneni în egală măsură cu moldoveni, cu bucureşteni, cu olteni, dar care şi poate, şi am dovedit acest lucru, să colaboreze cu Guvernul şi Parlamentul. Altfel, dacă din decembrie o luăm de la capăt cu stilul Băsescu, în care doar ne luptăm, sigur că lucrurile vor merge rău’, a mai spus premierul.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Comunicat de Presă, PSD Pașcani

Advertisements

Related posts

Sedinta de CL (31 Martie 2015): Calvarul continuă pentru cetăţeni: Preşedintele CJ, Prefectul Judeţului şi primarul au lipsit de la şedinţa pe marginea viitorului apei (VIDEO)

Redacția

Poștasii duc pliante PSD pensionarilor din toată țara. Cât costă operațiunea și cum explică Poșta

Redacția

Iohannis, cea mai dură ieşire electorală: Ponta confundă universitatea cu caminul cultural. Nu doreşte la Timişoara, ne putem întâlni la Facultatea unde şi-a luat doctoratul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site