NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Scandal în USR Pașcani: candidatura Laurei Pașcu pentru funcția de primar a fost respinsă! Aceasta va candida independent!

Tranșarea candidaturii la fotoliul de primar din partea USR Pașcani s-a lăsat cu ceartă în partid. Ieri, 15 ianuarie, la ora 18.00 a fost ultimul termen în care cei ce și-au anunțat intenția de a se înscrie în cursa internă, pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar, trebuiau să-și depună dosarele.

Doi membri ai USR erau așteptați să depună documentația solicitată pentru a fi analizată în forurile de conducere ale partidului: Mioara Petrescu și Laura Pașcu. Ultima dintre cele două, a transmis documentația on-line la 17.47, însă în fizic dosarul a ajuns la 3 minute după termenul limită: ora 18.00.

Acesta a fost motivul pentru care majoritatea membrilor din Biroul Local al USR Pașcani a decis prin vot să nu ia în calcul documenția depusă de Laura Pașcu, considerând că aceasta a fost depusă după termenul limită.

Contactată telefonic, Laura Pașcu a confirma această situație și a anunțat că în aceste condiții va rămâne membru al USR Pașcani, dar că în perioada campaniei electorale se va autosuspenda din partid și va candida independent pentru funcția de primar.

De partea cealaltă, membrii din USR contactați de NewsPascani.com au explicat că lucrurile nu sunt încă lămurite pe deplin și au negat că subiectul a generat un scandal în organizație.

loading...
Advertisements

Related posts

Dezastru in PNL Pascani

Redacția

Deputatul Petru Movilă: „PSD își aduce aminte de Autostrada Iași – Tg.Mureș numai în campanii!”

Redacția

Oficialităţile locale şi judeţene prezente la Zilele Oraşului. Vezi aici ce au declarat (Video)

Marius Parteni
Încarcă...