NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Viceprimarul Vasile Axinte dă vina pe funcționarii Primăriei pentru incompetența sa! Şi-a albit din nou imaginea la Bit TV!

Actualul viceprimar al municipiului Pașcani se compromite pe zi ce trece. Toată „expertiza” (sic!) pe care se laudă că o are, cui are răbdare să asculte, s-a dovedit a fi un foc de paie.

Vasile Axinte știe administrație publică la fel de mult precum portarul instituției. Îmi permit această remarcă după o analiză a modului în care acesta a gestionat organizarea Zilelor municipiului Pașcani.

Să o luăm cu începutul. Pe data de de 31 mai, viceprimarul Vasile Axinte a fost numit președinte al comisiei de organizare în ce privește zilele municipiului Pașcani prin H.C.L. nr. 99. După o lună de zile acesta habar nu avea că locația pe care o alesese pentru desfășurarea evenimentului, baza sportivă de la stadion, nu putea fi folosită fără modificarea statutului CSM, lucru care s-a întâmplat imediat după semnalul tras de mine în presă.

  

Apoi nu și-a pus nici o clipă întrebarea dacă locația aleasă are o sursă de curent suficient de puternică pentru a putea alimenta scena, terasele și iujurile. Astfel, majoritatea dintre comercianți au avut curent vineri seara abia pe la ora 19.00 și acela cu dese întreruperi.

Advertisements

Timp de 30 de zile, viceprimarului Vasile Axinte nu i-a trecut prin cap că toaletele ecologice trebuiesc semnalizate pentru a fi găsite, iar drept urmare mii de pășcăneni au urinat pe unde au putut. Acest lucru nu l-a afectat pe viceprimar, care avea acces nestingherit la grupurile sanitare din sediul Clubului Sportiv Pașcani.

Viceprimarul Axinte, locator de profesie, a preferat să propună Consiliului Local taxe uriașe de închiriere, probabil inspirat din activitatea Cooperației sale, aproape 10 lei/mp, astfel încât mulți dintre potențialii clienți au preferat să fugă la Târgu Neamț sau la Rădăuți, oraşe aflate şi ele în sărbătoare.

Planul financiar propus de viceprimarul Axinte Consiliului Local a fost unul fantezist ce prevedea încasări de 160.000 de lei din închirieri și sponsorizări, realizând însă doar 60.000 de lei din această sumă.

Direcția 5 a cântat pentru 400 de pășcăneni și asta și pentru că aceștia au fost programați să cânte la 12.30 noaptea. Suma plătită pentru celebra trupă ar fi fost aceea de 5.000 de euro. Dacă televiziunile locale nu ar fi transmis și la TV acest concert, banii publici ar fi putut fi considerați ca aruncați în vânt.

Advertisements

Pentru toate acestea viceprimarul a chemat televiziunea nepotului său, Bit TV, pentru a explica publicului că dumnealui nu are nici o vină, vinovații fiind funcționarii publici și impresariatul artiștilor. Cu alte cuvinte, acarul Păun este încă de actualitate. În aceste condiții îi adresez o întrebare edilului local: „Dumneavoastă pentru ce încasați indemnizația lunară de 3.300 de lei? Doar pentru a apărea în presă debitând gogomănii”?

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pantazi, un primar care se bazează pe cetățeni!

Răzvan Grecu

Fețele legalității din prisma ApaVital

Răzvan Grecu

Instigare la ce, domnule Pantazi? La democrație?

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site