RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Vicepreședintele Surinamului a debutat la 60 de ani în Liga de fotbal CONCACAF. Are 50 de copii și este urmărit de Interpol

Apariție neașteptată într-o partidă din Liga internațională de fotbal CONCACAF, care se joacă la nivelul Americii Centrale și de Nord. Pentru Inter Moengotapoe (Surinam) a debutat, la 60 de ani, vicepreședintele Surinamului, Ronnie Brunswijk, fiind și cel mai în vârstă jucător al competiției.

Ronnie Brunswijk a evoluat marţi într-un meci din optimile de finală ale Ligii CONCACAF la fotbal, pentru Inter Moengotapoe, echipă aflată în proprietatea sa, împotriva formaţiei CD Olimpia din Honduras, informează AFP, citată de Europa FM.

Purtând tricoul cu numărul 61 (anul naşterii sale este 1961) şi banderola de căpitan, Brunswijk a rămas pe teren timp de 54 de minute în acest joc pierdut fără drept de apel pe teren propriu de echipa sa, cu scorul de 0-6, în faţa hondurienilor.

Ronnie Brunswijk a jucat în atac alături de Damian Brunswijk, numărul 10 şi membru al familiei sale. Vicepreşedintele surinamez dispută în mod regulat meciuri ale echipei sale.

  

Fost sergent în armată, Ronnie Brunswijk a devenit şeful rebeliunii împotriva dictatorului Desi Bouterse, în anii 1980.

profimedia-0409071959 Ronnie Brunswijk a fost lider al rebelilor din Surinam. Foto: (22 decembrie, 1986) Profimedia Images profimedia-0409071931 Ronnie Brunswijk a fost lider al rebelilor din Surinam.  » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CSM Pașcani se reunește pentru partea de final a campionatului. Iată cine se alătură formației!

Marius Parteni

Fotbal, Liga 3: CSM Pașcani – Știința Miroslava 1-0

Marius Parteni

Simona Halep nu va juca împotriva Canadei: “Refacerea nu e completă, e important să fie numai jucătoare sănătoase”

Redacția
Încarcă...