RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Concurs pentru ocuparea postului de adjunct comandant din cadrul secției de Pompieri Târgu Frumos (DOC)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași anunță începerea înscrierilor pentru participarea la concursul organizat de instituție, privind ocuparea postului de conducere vacant, de adjunct comandant secție, din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos.

Recrutarea se face din sursă internă, din rândul ofițerilor care corespund cerințelor de ocupare a postului vacant. Definirea sumară a atribuțiilor postului: participă la intervenţiile pentru stingerea incendiilor, la acţiuni de salvare, evacuare şi protejarea oamenilor, animalelor şi bunurilor aflate în pericol, de limitare şi înlăturare a urmărilor accidentelor, catastrofelor şi calamităţilor naturale, precum şi la activităţi de urgenţă medicală şi de protecţie civilă; – răspunde de modul de planificare, organizare şi desfăşurare a activităţii de pregătire pentru intervenţie a personalului operativ din compunerea gărzii de intervenţie.

Pregătirea necesară de bază pentru ocuparea postului : studii universitare de licenţă într-unul din domeniile fundamentale de ierarhizare: ştiinţe inginereşti, ştiinţe sociale.

  

Cererea de înscriere la concurs, copia cărţii de identitate, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, curriculum vitae şi un dosar plic vor fi depuse personal de către candidat, la sediul inspectoratului, până la data de 04.04.2018, inclusiv, ora 15.00 (data înregistrării la secretariatul unității). Prin înscriere la concurs, candidatul îşi exprimă acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi cu privire la înregistrarea audio video a probei de concurs. V.3. Toate celelalte documente din dosarul de recrutare care atestă îndeplinirea cumulativă a condiţiilor (precizate mai sus), vor fi depuse în volum complet şi corect întocmite, la sediul inspectoratului, până la data de 13.04.2018 (data înregistrării), în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Concursul pentru ocuparea postului de conducere vacant constă într-un interviu pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio-video, ce se va desfăşura în data de 30.04.2018, începând cu ora 11.00, în clubul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iași.

 Click aici pentru toate detaliile concursului 


 

Related posts

Prețul unei călătorii pe mijloacele de transport ale RAGCL rămâne neschimbat, din cauza documentației realizată greșit

Marius Parteni

Lucrări de pietruire în loc de asfaltare, la Blăgești. Conductă de alimentare cu apă, doar pe strada principală

Marius Parteni

Pintilie a anunțat că o va acționa în justiție pe femeia care susținea că a fost bruscată la audiențele de săptămâna trecută!

Răzvan Grecu
Încarcă...