RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieEveniment

Vezi ce artiști vor concerta de Revelion la Pașcani! Primăria a demarat procedura de achiziția serviciilor pentru organizarea Revelionului

Organizarea petrecerii de Revelion de către Primăria Municipiului Pașcani a fost demarată printr-o procedură de achiziție publică pentru organizare evenimente culturale cu ocazia evenimentului “Revelion 2023 – 2024” și pentru servicii pirotehnice( foc de artificii).

Cât privește spectacolul de Revelion, acesta va costa maxim 45.000 de lei fără TVA, iar firma care va semna contractul va asigura sonorizarea, luminile, prezentatorul și artiștii care vor cânta.

Comisia care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment a decis ca de Revelion la Pașcani să cânte următorii artiști: Mario Joy, Viorica Macovei, Brândușa Covaliuc, Cristinel Iordăchioaia și Dorin Iftime.

Firmele care vor să depună ofertă au termen până pe 8 decembrie.

  

Cât privește focul de artificii, valoarea maximă pe care Primăria Municipiului Pașcani este dispusă să o plătească este de 16.800 de lei, fără tva. Durata focului de artificii este de minim 6 minute, iar ofertele pot fi depuse până luni, 4 decembrie a.c.

Iată ce a declarat, ieri, 28 noiembrie a.c., Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani, cu privire la organizarea Revelionului: „Am avut o ședință de lucru. Comisia care a asigurat Zilele Municipiului Pașcani se ocupă și de desfășurarea Revelionului. În cadrul comisiei am stabilit astăzi, de comun acord, toți membrii care am participat la ședință, să renunțăm la scenă, show  de lasere, era costisitor, ajungeam undeva la 51.000 lei. Am preferat ca de suma de 45.000 lei, fără TVA, să vedem ce artiști putem aduce, să solicităm cereri și să achiziționăm un foc de artificii pentru a marca trecerea dintre ani. Consider că într-un fel este îndreptățit faptul că am renunțat la scenă, sunt de efect, dar cheltuielile trebuie să se restrângă, vom aloca o sumă mai mare pentru artiști.Vom achiziționa separat sunetul și luminile pentru spectacol. Vă așteptăm în număr cât mai mare, la fiecare eveniment organizat!”, a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Related posts

Două posturi vacante scoase la concurs la Serviciul Taxe şi Impozite Locale

Redacția

Terasele intră în legalitate de săptămâna aceasta. Patronul de la Art Caffe obligat să plătească 8.000 de lei pentru că nu a eliberat domeniul public pe timpul iernii!

Răzvan Grecu

92 de familii din Blăgești așteaptă și astăzi banii pentru terenurile de care au fost expropriați, pentru realizarea șoselei ocolitoare

Răzvan Grecu
Încarcă...